Travparkens Ingvar Ludvigsen og Kredinors Roger Mellemstrand gir hverandre hånden som et synlig bevis på den forlengede samarbeidsavtalen. Foto: Richard Ekhaugen.

Inkassoselskapet Kredinor forlenger sitt samarbeid med Sørlandets Travpark. Denne uka ble en ny avtale undertegnet.

Kredinor er Norges største inkassoselskap målt i antall saker, og følger opp nærmere 2 millioner saker for norsk næringsliv i år. Totalt utgjør dette 13,1 milliarder kroner til innbetaling. De innledet sitt samarbeid med Travparken i 2018, og forlenger nå avtalen.

Bred kompetanse
– Det kanskje ikke alle er klar over, er at Kredinor også kan tilby hjelp med faktureringssystemer og besitter også høy kompetanse på forretningsjuridisk rådgivning. Kredinor utfyller et stadig bredere nettverk som gjør at vi har enda flere “bein å stå på”. Mange personer i travmiljøet med egne firmaer vil for eksempel kunne nyte godt av Kredinors brede kompetanse. Jeg anbefaler alle å ta kontakt med Roger Mellemstrand på 46 44 30 00, han er en svært ryddig person å forholde seg til, sier Ingvar Ludvigsen.

– Stort potensiale
– Vi har forlenget samarbeidsavtalen med Travparken fordi vi ser at potensialet for oss er stort både mot samarbeidsnettverket og mot potensielle firmaer knyttet opp mot travmiljøet. Bare i løpet av vårt første år som partner hos Travparken har vi skaffet oss mange nye kunder, og det setter vi stor pris på, sier Kredinors Roger Mellemstrand.

Besøk Kredinors hjemmeside her