Sørlandets Travparks markedssjef Ingvar Ludvigsen sammen med Neumann Byggs avtaleansvarlige Bjarte Øie. Foto: Privat.

Denne uken ble det klart at Neumann Bygg AS forlenger samarbeidspartneravtalen med Sørlandets Travpark.

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering. Som en viktig bidragsyter til Travparkens samarbeidspartnernettverk er det svært gledelige nyheter som markedssjef Ingvar Ludvigsen kan bringe til torgs.

Gjør butikk
– At Neumann, som en svært positiv bidragsyter i nettverket her i Travparken, nå forlenger samarbeidsavtalen er jeg utrolig godt fornøyd med. De har bidratt med stor kompetanse på sitt felt, og gjennom samarbeidsnettverket “gjort butikk”, noe som tross alt er det viktigste elementet ved min jobb, sier Travparkens mann på marked.

Messe i Travparken tre år på rad
Bjarte Øie hos Neumann Bygg AS er klar på hva som trekker hans firma til Travparkens nettverk av samarbeidspartnere.
– Veldig mange av våre kunder er interessert i trav, og vi har blant annet brukt Travparken til sosiale arrangementer – noe som har vært populært. Gjennom samarbeidet med Travparken har vi nå tre år på rad hatt Neumann Bygg-messe i Travparkens messelokale, hvor vi har samlet alle våre leverandører og kunder. Dette har vært en knallsuksess, og vi har allerede booket en ny messe her i september 2019, understreker Øie.

Besøk Neumann Byggs hjemmeside her