Carl Fredrik Holst hos 07000 Agder Taxi og Ingvar Ludvigsen feirer at en samarbeidsavtale er på plass. Foto: 07000 Agder Taxi.

Denne uken har vært svært trivelig for markedsavdelingen hos Travparken; torsdag ble 07000 Agder Taxi den tredje nye samarbeidspartneren til å tre inn i nettverket på få dager.

– Vi i 07000 Agder Taxi gleder oss over å ha inngått et samarbeid med Sørlandets Travpark. Dermed blir vi godt synlige på Travparken, samtidig som vi tar del i et godt nettverk av lokale aktører. Travparken er en regionsarena for travsporten, med gode fasiliter, mange eventer, og vi ser frem til å samarbeide med dem og deres partnernettverk, sier Carl Fredrik Holst, Marked- og kommunikasjonssjef hos 07000 Agder Taxi.

– For en uke dette har blitt, med vår tredje nye partner på plass! Vi er utrolig glade for at Agder Taxi 07000 ser vårt nettverk og vår sport som interessant. Dette er en sterk merkevare, og en tjeneste som alle vil ha behov for. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å hoppe inn i de hvite bilene de gangene man har behov for taxi. Da ringer man 07000, avslutter Ingvar Ludvigsen, markedssjef ved Sørlandets Travpark.

Kundesenteret til 07000 Agder Taxi er bemannet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken og 365 dager i året.

Besøk hjemmesiden til 07000 Agder Taxi her