Vinnerbongens Espen Edvardsen får med seg Frode Hamre og Geir Mikkelsen til et hyperinteressant tipsmøte før lørdagens V75-omgang. Foto: Eirik Stenhaug.

Er du interessert i den beste informasjonen før lørdagens V75-omgang med dobbel jackpot? Da må du få med deg tipsmøtet i VIPPEN kl. 12:45.

Våre faste tipsmøter før V75-omgangene i Travparken er populære og godt besøkte, mye takket være dyktige eksperter og aktive som virkelig vet hvilken info det spillende publikum er ute etter.

Skal du få 20 meters forsprang i jakten på de 20 millioner kronene som ligger og venter i V75-spillet bør du være tidlig på banen for å få med deg lørdagens tipsmøte. Kl. 12:45 i VIPPEN stiller Vinnerbongens Espen Edvardsen sammen med to av V75-omgangens mest fremtredende profiler, Frode Hamre og Geir Mikkelsen.

*Mikkelsen kusker og deleier Wilma Leggrowbach, som gjør sin første start på norsk jord siden sommerens hoppe-NM. Hvor store ambisjoner kjører sørlendingen til start med fra spor 12 i V75-innledningen?

*Gogo Hall blir manges holdepunkt i V75-2, men Hamre-hesten har galoppert fra start i sine to siste autoløp. Er det større sjanse for feilfri avgang med spor i andre rekke bak startbilen, eller er det en favoritt i fare?

*Tre år gamle Velvatter var en imponerende vinner i norgesdebuten. Vinner hun V75-4 selv fra spor 12 over 1609 meter?

*Frode Hamre har stallhester i spor 2, 3 og 4 i V75-6, Kristen T. Gundersens æresløp. Hvem har han mest tro på av Ivar Sånna, El Diablo B.R. og Donatomite? Og kan Mikkelsens seiersmaskin Sejr Gammelsbæk overraske fra spor på utsiden av Hamre-trioen?

*En tipsmøteduell blir det også i V75-finalen hvor Frode Hamre står i sporet på innsiden av Mikkelsens Red Shankly R.S. med Draco Braz Minto. Hvem av disse kan sørge for at storgevinsten havner hos de som møter opp i VIPPEN?

Disse spørsmålene, og mange flere, får du svaret på i tipsmøtet i VIPPEN kl. 12:45. Vi har kaffen klar!