Championtrener Øystein Tjomsland møter du i lørdagens tipsmøte sammen med kometen Thomas Sverre Karlsen. Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag bør du være tidlig på plass i Travparken for å ikke gå glipp av viktig info. Øystein Tjomsland og Thomas Sverre Karlsen stiller til tipsmøte kl. 18:00 i restauranten.

En svært spennende V65- og V5-meny venter det spillende publikum på Sørlandets Travpark lørdag. For å gi våre gjester den beste infoen før bongene settes opp inviterer vi til tipsmøte i restauranten kl. 18:00.

Championtrener Øystein Tjomsland opplever en eventyrlig sesong med sine stallhester, og lørdag er han nok en gang en sentral aktør i løpsbanen. Kan noen stoppe klasseklatreren 9 Paulino (V65-3/V5-1) i jakten på sin tredje strake seier på norsk jord, eller blir omgangens sikreste banker servert? Og hvor godt har ubeseirede 10 Lesja Odin (V65-4/V5-2) trent før Tjomsland-debuten? Og debutanten 5 Brenne Vikki, er hun dønn overlegen sine konkurrenter i V5-finalen?

 Foto: Hesteguiden.com. Foto: Hesteguiden.com.

En annen svært sentral aktør er 23 år gamle Thomas Sverre «TS» Karlsen. Kuskekometen fra Orre er inne i sin beste sesong så langt i karrieren, og har allerede 10 seiere i kuskesetet i 2018. Lørdag skal han forsøke å tukte Tjomslands 13 Langlands Odin bak 4 Åse Elden i V65-2, en hest «TS» har vunnet tre av seks løp med denne sesongen. Leder rogalendingen V65-5/V5-3 fra start til mål med 1 Fam B.R., eller har han en lur Plan B på gang? 9 Gin’n Tanic trives som fisken i vannet på Sørlandets Travpark, de siste tre startene har gitt èn seier og to tredjeplasser. Er hesten til Karlsens mamma Ragnhild Tjaum, løsningen i V65-finalen?

Dette, og mye mer, får du svar på ved å møte opp på tipsmøtet i restauranten kl. 18:00 på lørdag!