Fleury B.R. og Martine Finsand jakter seieren i V65-3. Foto: Hesteguiden.com.

Hun har ikke vunnet på sine 20 siste starter, men røpet sist at formen er i anmarsj. Lykkes det endelig for Arendal-hesten Fleury B.R. i Travparken søndag?

Tre år gammel overrasket Fleury B.R. sommertravpublikummet da hun på hjemmebane tok karrierens første seier på sterke 1.16,5/2140 meter. Det har så langt vist seg å være S.J.’s Photo-datterens eneste seier i karrieren, og høsten 2017 tok Martine Finsand over eier- og treneransvaret for den nå fem år gamle hoppa.

Til tross for flere gode prestasjoner har ikke Fleury B.R. fått uttelling i løpssammenheng, men viste sist etter galopp at formen for alvor er i anmarsj. Søndag jakter hun seieren i V65-3 sammen med sin faste våpendrager. Får Fleury B.R. endelig uttelling for formen?

Se startlistene til søndagens løp her