Illustrasjonsfoto: Richard Ekhaugen.

Vi åpner nå opp for en ny søkeprosess til rekrutteringsstallen, med søknadsfrist 5.juli og ledige boksplasser fra 15.juli. Stallplass kan også leies av amatører.

Rekrutteringsstallen eies av Sørlandets Travpark AS, som også står for driften fra og med 1.august 2016. Formålet med Rekrutteringsstallen og Travskolen er å øke rekrutteringen til travsporten på Sørlandet, men også generelt. Få barn og ungdom travinteressert i ung alder, samtidig som prosjektet skal være bærekraftig økonomisk.

Det er ungdommer under 23 år om har fortrinnsrett på stallplass, men er det ledig kapasitet kan også voksne i nybegynnerfasen med travhest eller amatørtrenere i Agder-fylkene få leie boks.

Vi åpner nå opp for en ny søkeprosess til rekrutteringsstallen, med søknadsfrist 5.juli og ledige boksplasser fra 15.juli.

Priser
Stor hest barn og ungdom: 2 990 kr/mnd
Stor hest voksne: 3 990 kr/mnd
Ponni: 1 990 kr/mnd.

Prisen inkluderer boksleie, foring og flis. Leietagerne trener sine hester selv, og inngår i en turnus med ansvar for utslipp, innslipp og fôring cirka hver 7.helg.

MERK: Det er kun travhester/ponnier som trenes med tanke på å komme til start som kan leie plass i stallen. De oppstallede hestene skal trenes med Rekrutteringsstallen som base.

Når leietaker er under 18 år er det en foresatt som helt og holdent har ansvaret. Dette gjelder også fôringshelger.

Søknad
Søknad sendes på mail til: richard.ekhaugen@rikstoto.no

Spørsmål rundt rekrutteringsstallen kan rettes til:
Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt
Mobil: 99 69 36 24
e-post: richard.ekhaugen@rikstoto.no