Kim Roger Larsen fra Trucknor (t.v.) og Travparkens Ingvar Ludvigsen har signert samarbeidsavtale. Foto: Richard Ekhaugen.

Renault Trucks/Trucknor er siste tilskudd til samarbeidsnettverket til Sørlandets Travpark. De leverer blant annet hestebiler som er perfekte for travmiljøet.

– Renault Trucks/Trucknor er glade for å bli en viktig partner i hestemiljøet her i sør. Vi skal ha stort fokus på nyttelast da vi vet at dette er et viktig moment for våre kunder, sier Renault-anvarlig på Trucknor Kristiansand, Kim Roger Larsen.

Travparkens nye samarbeidspartner har i tillegg et meget bredt utvalg av alt fra 3,5 tonns varebil til tungtransport.
– Jeg har virkelig tro på at vi kan tilføre miljøet et meget bra produkt og gleder meg til å bli kjent med mange av dere. Vi er nå synlig på mange flater i Travparken, så min kontaktinfo er lett å finne og dere må gjerne ta en telefon til meg for en hyggelig bilprat, understreker Larsen.

– Vi er i dag veldig glade og stolte av at Renault Trucks/Trucknor har blitt ny partner i Travparkens nettverk. Vi er sikre på at de vil tilføre både nettverket og vårt hestemiljø meget gode produkter og jeg vil anbefale alle å se nærmere på hva de kan levere, sier markedssjef hos Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen.