Pave Odins siste seier kom i V75-finalen på Bjerke 17.desember 2016. F.v. Eirik Høitomt, Tonje Ramfjord og Trond Mikkelsen. Foto: Hesteguiden.com.

Seiersvante Pave Odin er sparsomt startet de siste 16 månedene. Søndag gjør Lillesand-hesten comeback på hjemmebane.

Pave Odin er en hest man legger merke til i løpsbanen. Ikke bare for sitt vakre ytre, men også fordi hesten til samboerparet Tonje Ramfjord og Trond Mikkelsen har viste seg som en skikkelig vinnerhest, med 11 seiere på 33 starter så langt i karrieren.

Etter at hesten vant V75-finale på Bjerke 17.desember 2016 har imidlertid fremgangene latt vente på seg. Årsdebuten i april 2017 endte med en femteplass, før hesten en måned senere ble strøket fra et løp på Jarlsberg. I midten av juni brøt hesten et løp etter galopp på Klosterskogen, og siden har ikke 7-åringen vært å se i løpsbanen.

Søndag er det endelig duket for comeback for Pave Odin. I V65-4 kommer den svarte hingsten ut fra 20 meters tillegg sammen med Geir Mikkelsen.

Se startlistene til søndagens løp her