Øystein Tjomsland og Believe La Marc fra seiersløpet på Jarlsberg i starten av mars. Foto: Hesteguiden.com.

Danmark-importen Believe La Marc imponerte med tetseier i norgesdebuten på Jarlsberg. Lørdag jakter Tjomsland-hoppa V75-triumf, denne gang fra bakspor.

Fem år gamle Believe La Marc kom til Norge tidligere i vinter med fine unghestmeritter fra Danmark. Scarlet Knight-datteren skuffet ingen i norgesdebuten og dundret rundt Jarlsberg-ovalen sammen med sin trener Øystein Tjomsland til overlegen seier. Forrige onsdag var hoppa gjort til stor V76-favoritt på Bjerke, men grunnet usikre baneforhold ble hun strøket fra løpet.

Lørdag debuterer hun i større sammenhenger på norsk jord når hun sammen med hjemmetrener Tjomsland starter fra spor 11 i V7-2. Får Tjomsland-hoppa spillernes tillit mot formsterke medsøstre når hun nå må gjøre jobben fra de bakre regioner?

Se startlistene til lørdagens V75-løp her