Det ligger 481 000 kroner ekstra i sekserpotten til søndagens V65-omgang i Travparken. Vår ekspert Rune Upsahl går mot strømmen og jakter gull. Foto: Richard Ekhaugen.

Med nesten en halv million kroner ekstra å spille om søndag tenker vår tipsekspert utradisjonelt i jakten på Jackpot-kronene i V65-spillet.

– Til søndagens V65-omgang er det noen utfordrende løp å finne vinnerne i, og med 481.000,- ekstra i sekserpotten blir det ekstra interessant. Mange velger nok å kjøre banker på Dag Julius, men jeg velger å tenke litt annerledes i jakten på de store pengene, innleder vår tipsekspert Rune Upsahl.

Omgangens lås:
– Dagens lås kommer i V65-2. 4 DAG JULIUS kommer til å bli stor favoritt, noe han også skal være. Han har imponert stort i de siste startene, og vunnet tre av tre starter i år. Leser også at Geir Gudmestad har god tro på seier. Men jeg våger ikke å spille en bong uten 8 HOMME HERA. I den tredje siste starten feilet hun bort en topplassering i et V75-løp, før hun i neste løp vinner helt fortjent fra tet på sterke 1.25,7. For en uke siden ble hun nummer fire i et V75-løp på Biri. Ga seg da litt oppunder mål, men med tanke på at hun gikk mye av løpet utenfor lederhesten så får hun mer enn godkjent for prestasjonen i det løpet.

Omgangens objekt:
Objektet kommer i V65-1, 5 SIBERIAN PHOTO. Hesten har skuffet i sine to siste starter, men hesten har vist tidligere at den har veldig stor kapasitet. Tredje sist var hesten helt rå til en fjerdeplass etter å ha tapt stort på galopp. Har Marius Høitomt funnet tilbake til formen, så er det fort løpets vinner.

Omgangens banker:
Dagens banker blir  5 EXPO B.R. i V65-5. Jeg tror at han får teten i løpet, og da vil nok Adrian Solberg Akselsen få styre i tet akkurat slik han ønsker. De to største utfordrerne kommer også fra Stall Frode Hamre, så de vil nok ha full kontroll på løpet. Expo B.R. viste også fin form i sin siste start da han ble nummer tre, i et løp hvor han satt bomfast i lederrygg.