Special Edition og Lars Anvar Kolle fra debutløpet på Klosterskogen i juni. Det endte med galopp. Foto: Hesteguiden.com.

Etter nesten et halvt år på sidelinjen gjør hjemmehesten Special Edition comeback i Travparken søndag. Får vi endelig se en feilfri utgave?

Finstammede Special Edition (e. Quite Easy u. Undulat Hornline, 15 seiere) har gjort det vanskelig for seg selv i livets fem første starter. 4-årshoppa, som er eid, oppdrettet og trent av Jenny Thygesen, har fortsatt til gode å trave feilfritt i løpssammenheng.

Etter at Special Edition brøt med galopp i et løp på hjemmebane i august, et løp som for øvrig ble vunnet av gode Goldstile, har ikke Thygesen-traveren vært å se i løpsbanen. Søndag er det duket for comeback når sørlandshoppa kommer ut fra spor 1 i V65-3. Får vi endelig se hva som bor i Special Edition?

Se startlistene til søndagens løp her