Philip Rex vinner i overlegen stil på Jarlsberg i juli 2014. Søndag gjør Lillesand-hesten comeback etter nesten ett år på sidelinjen. Foto: Hesteguiden.com.

Den kapable Lillesand-hesten Philip Rex har ikke vært å se i løpsbanen siden 12.februar 2017. Søndag gjør 9-åringen comeback på hjemmebane.

Alf Laupsas Philip Rex gjorde sin siste fremtreden i løpsbanen 12.februar i fjor da han var toer på hjemmebane bak Pågangsmot. Siden har ikke hesten, som noterte seg for to seiere og tre andreplasser på sine fem siste starter, vært å se i totalisatorsammenheng.

Søndag gjør den kapable ni år gamle vallaken, med ni seiere på 37 starter på samvittigheten, comeback på hjemmebane i V65-5. Sammen med Marita S. Poulsen skal Philip Rex forsøke å hente 20 meters tillegg på Kringeland Enok, og samtidig holde unna for hester som Emil Mollyn fra samme distanse og Holene Odin fra ytterligere 20 meters tillegg.

I V65-1 får vi en herlig duell mellom flere elitehester med lite startpoeng; 1 Thai Navigator, 2 Petter Rags og 3 Bruno Di Quattro gjør trolig opp om seieren i løpet som er stengt ved 800 000 kroner, men åpent for hester med høyest 300 poeng

Se startlistene til søndagens løp her