Herlig objekt mot storfavoritten

Vår faste tipsekspert Rune Upsahl har satt sine andelsspill på Sørlandets Travpark tre løpsdager på rad. Foto: Richard Ekhaugen.

Vår faste tipsekspert Rune Upsahl har satt sine andelsspill på Sørlandets Travpark tre løpsdager på rad. Foto: Richard Ekhaugen.

Vår faste tipsekspert Rune Upsahl lanserer et herlig objekt imot storfavoritten Brenne Rødi i det innledende V75-løpet i Travparken lørdag.

Omgangens banker:
- Dagens banker blir 2 Lancelot Royal som kommer ut i V75-2 med Marius Høitomt i sulkyen. Hesten står med tre strake seiere og imponerte stort i sin siste start 12. august. Han møter litt tøffere motstand denne gangen, men slik han har sett ut i de siste løpene så tror jeg ikke det blir noen problem. Fra spor to er han sikret en fin reise, vurderer Upsahl.

Alternativ banker:
- Alternativ banker er 4 Lucille Bourbon (V75-5). Står perfekt til i spor fire og vinner dette løpet feilfritt, men har galoppert i 40% av livets starter. Har hatt en pause siden hun feilet seg bort i hoppefinalen av Jarlsberg Grand Prix. Hun skal være behandlet og trene fint ifølge trener Frode Hamre, som også setter henne først rangeringen.

Omgangens objekt:
- Objektet blir 3 Trons Torila (V75-1). I NM for hopper tapte hun for 11 Brenne Rødi, som blir stor favoritt på lørdag. Forutsetningene er litt annerledes denne gangen med sprint og 20 meters tillegg for Brenne Rødi. Da tror jeg hun skal slite veldig med å hente igjen Trons Torila. I NM-løpet skal mitt objekt også ha slitt med en halsinfeksjon, og ifølge trener Heidi Moen skal hun kunne 1.23 på distansen. Trons Torila blir mitt første kryss i løpet.

Omgangens lås:
- Dagens lås setter jeg i løpet som jeg har gledet meg til helt siden jeg så innmeldingslisten. 8 B.B.S Sugarlight (V75-6) er en verdensstjerne. Han var ikke heldig med sportrekningen, men på klassen så er sjansene store for seier. Skal en vinne på en sprint så nytter det ikke å ta opp selv fra spor 8, så jeg ser for meg at Vidar Hop kjører det han kan fra start. Da kan det bli en veldig spennende første fem hundre. Om det blir voldsomt tempo fra start, så står 9 Global Republic perfekt til for en fin reise og kan speede ned alle på oppløpet. Kan vi få se en tid under 1.10?

V5-banker:
- For de som spiller V5 så kan 7 U.R. Faxe (V5-1) være en banker. Har vært ute mot veldig gode hester, og jeg synes han går ned noen klasser denne gangen. Så også veldig fin ut i en rutinekjøring forrige onsdag,