Tipsmøte med Edvardsen og Malmin

Trenerduoen Trond "Bullern" Anderssen og Kristian Malmin (bildet) er sentrale aktører i Travparken lørdag. Malmin byr på sine vurderinger i tipsmøtet. Foto: Hesteguiden.com.

Trenerduoen Trond "Bullern" Anderssen og Kristian Malmin (bildet) er sentrale aktører i Travparken lørdag. Malmin byr på sine vurderinger i tipsmøtet. Foto: Hesteguiden.com.

Ønsker du et forsprang i jakten på Gulljackpotten på 18 millioner kroner lørdag? Få med deg tipsmøtet med Espen Edvardsen og Kristian Malmin i VIPPEN i 3.etasje kl. 12:45.

Vinnerbongens Espen Edvardsen er i fantastisk spillform om dagen; onsdag 9.august spilte han inn 1,4 millioner kroner til sine kunder, påfølgende mandag fulgte han opp og var ensom om 5 rette under lunsjtravet på Bjerke. Det betød at fire kunder, som hadde investert 395 kroner hver, kunne dele over 380 000 kroner. Dette var åttende gang Edvardsen var alene om å ta "kassa" etter oppstarten av Vinnerbongen.

Lørdag byr han på sine V75-vurderinger under tipsmøtet i VIPPEN i 3.etasje kl. 12:45. Med seg har han Kristian Malmin som sammen med sin trenerkollega Trond "Bullern" Anderssen utgjør en svært sentral duo i V75-spillet i Travparken.

Tipsmøtet er selvfølgelig gratis - kaffen står klar kl. 12:45!