B.B.S. Sugarlight til Sørlandet

B.B.S. Sugarlight vinner Oslo Grand Prix i 2015. Foto: Hesteguiden.com.

B.B.S. Sugarlight vinner Oslo Grand Prix i 2015. Foto: Hesteguiden.com.

Europa-stjernen og 1.09-traveren B.B.S. Sugarlight er klar for Kristen T. Gundersens Æresløp på Sørlandets Travpark lørdag 26.august.

B.B.S. Sugarlight har i regi østfoldingen Fredrik Solberg vunnet storløp som Oslo Grand Prix og Olympiatravet. Totalt har den åtte år gamle vallaken tjent over åtte millioner kroner og travet på 1.09-tallet hele ni ganger i sin karriere!

Etter en veterinærsjekk onsdag formiddag kom telefonen fra medeier og trener Fredrik Solberg om at neste oppgave for Europa-stjernen blir Kristen T. Gundersens Æresløp under V75-dagen på Sørlandets Travpark lørdag 26.august.

100 000 kroner venter vinneren i et av høstens største løp i Travparken.