Mer Thygesen-jubel søndag?

En strålende fornøyd eier- og trenerkrets etter Voje Divas storløpsseier lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

En strålende fornøyd eier- og trenerkrets etter Voje Divas storløpsseier lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Lørdag opplevde Jenny Thygesen sin største dag på travbanen da Voje Diva vant hoppeavdelingen av DNTs 5-årsløp. Søndag kan hennes egen Special Edition sørge for mer jubel.

Da Voje Diva krysset målstreken først i Drammen lørdag og sikret seg 250 000 kroner som vinner av hoppeavdelingen av DNTs 5-årsløp opplevde hjemmetrener Jenny Thygesen sin største dag i sitt lange travliv. Ekstra spesielt var det selvsagt at det er Åsmund Degnes, far til Jennys samboer John Arne Degnes, som eier Alm Viktor-datteren.

Førstkommende søndag sender 28-åringen fra Grimstad ut egeneide og egenoppdrettede Special Edition i V65-2 på Sørlandets Travpark. Hoppa har vist fart, men har galoppert i alle sine fire starter så langt i karrieren. Kan Quite Easy-datteren holde seg til rett gangart og sørge for mer Thygesen-jubel søndag?

Se startlistene til søndagens løp her