Med centimeterne på sin side nå?

Kolnes Tom og Johan Kringeland Eriksen jakter revansje for det knepne tapet på hjemmebane sist. Foto: Hesteguiden.com.

Kolnes Tom og Johan Kringeland Eriksen jakter revansje for det knepne tapet på hjemmebane sist. Foto: Hesteguiden.com.

Siste tapte Kolnes Tom seieren til Moe Tjalve med minste mulige marginal. Fredag jakter han revansje på hjemmebane.

Oppløpsstriden mellom Kolnes Tom og Moe Tjalve ble av det svært spennende slaget på Sørlandets Travpark tirsdag 11.juli. Ved målgang var det umulig å skille de to med det blotte øyet, og man måtte ta måldommerens våkne øye til hjelp for å kåre en vinner. Johan Kringeland Eriksens syv år gamle hingst måtte se seg slått med noen ytterst få centimetere.

Fredag jakter hesten, som er eid av Tor Birger Krageboen fra Tveit, revansje i V65-6. Kolnes Tom har vunnet sportrekningen kontra Moe Tjalve, med henholdsvis 5. og 8.spor. Får sørlandshesten sin revansje nå?

Se startlistene til fredagens løp her