- Feltets klart beste hest

- 4 Beauregard (V65-1) er feltets klart beste hest. Er han tilbake i vanlig form, vinner han dette løpet, sier vår faste tipser Rune Upsahl. Foto: Richard Ekhaugen.

- 4 Beauregard (V65-1) er feltets klart beste hest. Er han tilbake i vanlig form, vinner han dette løpet, sier vår faste tipser Rune Upsahl. Foto: Richard Ekhaugen.

Rune Upsahl velger å gardere storfavoritten El Viktor, løfter frem en Kolnes-hest som dagens objekt og stoler fullt og helt på en Tjomsland-traver under søndagens V65-omgang.

Omgangens objekt:
- 4 Beauregard (V65-1)
har skuffet i sine to siste starter, men er feltets klart beste hest. Er han tilbake i vanlig form, vinner han dette løpet. I sin tredje siste start (6. Mai) slo han så gode hester som Urakas Gilbak og Carl Lewis. Sigbjørn Kolnes kommer til Sørlandet med en hest som han mener bør vinne dette løpet.

Omgangens lås:
- 8 El Viktor kommer igjen til å bli storfavoritt i V65-3, og det med rette. Før løpet på søndag stod han med fire strake seire, men måtte nøye seg med en andreplass. Selv om han «bare» ble nummer to så gikk han igjen et veldig bra løp, og avsluttet veldig sterkt etter å ha ligget veldig langt bak i feltet underveis i løpet. 2 Årdals Blesa står 20 meter foran El Viktor fra start, og klarer Johan Kringeland Eriksen å holde et jevnt tempo så skal El Viktor jobbe godt for å hente ham igjen. I sine to siste starter har hun feilet bort en sannsynlig første- og andreplass på galopper på slutten av løpet. Feilfritt så er det hesten som kan slå El Viktor.

Omgangens banker:
- Jeg valgte å gardere 2 Loquito Star (V65-5) forrige søndag, noe som viste seg å være helt unødvendig. Han bare danset rundt banen og vant overlegent på 1.14,6 etter at det ble åpnet på 1.09. Loquito Star er rask ut, så ser for meg at han sitter tidlig i tet. Da kan jeg ikke forstå at noen av disse konkurrentene har sjanse til å slå ham, vurderer Upsahl.

Mandal-mannen har også en egeneid hest til start.
- 2 Kolnes Tine (V5-4) gikk et fint jobb på torsdag, men er nok fortsatt for tung i kroppen til å kunne være med å kjempe i toppen her. Hun løste fint i et par starter, og det vil være en stor fordel om hun kunne komme seg foran siden hun er veldig sprutredd. Godt fornøyd om hun får seg en premie, og en fin opplevelse, forteller Rune Upsahl.