Husk bordbestilling til Sommertravet

Vær tidlig ute med å bestille bord til Sommertravet 21. og 22. juli. Bestillingene er allerede godt i gang.

Bordbestillingene til Sommertravet som går av stabelen fredag 21. og lørdag 22.juli er i full gang. Det kan dermed være på sin plass å minne publikum om å være tidlig ute for å sikre seg plass i restauranten.

Fredag åpner restauranten kl. 17:30. V65-løp før Vassendgutane byr på konsert på utescenen.

Lørdag åpner restauranten kl. 13:30. V75 med Norgesmesterskap - se landets beste hester live!

Pris per person er 350 kroner per dag. Da inngår vår nydelig buffet, dessert og kaffe. I restauranten har du panoramautsikt til travløpene, og du får selvfølgelig den beste spillinfoen fra våre eksperter!

Bordbestilling
Telefon: 38 04 46 66
E-post: sorlandet@rikstoto.no