Gylden Balder i NM-oppladning

Gylden Balder gjør søndag sin første start i regi Øystein Tjomsland. Foto: Richard Ekhaugen.

Gylden Balder gjør søndag sin første start i regi Øystein Tjomsland. Foto: Richard Ekhaugen.

Søndag starter Gylden Balder for alvor oppkjøringen mot årets store mål; NM på sin nye hjemmebane lørdag 22.juli.

Elitehesten Gylden Balder kom til Øystein Tjomslands stall i februar i år i et siste forsøk på å komme tilbake på toppnivå etter en karriere med store skadeproblemer. Etter en vår på sandbanen på Tjomsland-stallen i Søgne avla den ni år gamle hingsten et hurtigarbeid det luktet svidd av på Sørlandets Travpark for to uker siden.

Se Gylden Balder trene i verdensrekordtempo her

Søndag starter oppkjøringen til årets store mål, Norgesmesterskapet, for alvor for Gylden Balder. I kveldens 8.løp lyser H.G. Balder-sønnen opp startlisten når han kommer ut med nummerskilt 7 på ryggen. Viser han NM-form allerede?

Se startlistene til søndagens løp her