- En av årets sikreste bankere

Vår faste tipser Rune Upsahl har vurdert søndagens V65-omgang på Sørlandets Travpark. Foto: Richard Ekhaugen.

Vår faste tipser Rune Upsahl har vurdert søndagens V65-omgang på Sørlandets Travpark. Foto: Richard Ekhaugen.

Vår faste tipser Rune Upsahl har funnet en V65-banker han mener er "en av årets sikreste" til søndagens løp i Travparken.

V65-banker:
- 3 Global Rumour (V65-4), med Adrian Solberg Akselsen i sulkyen, blir min banker i omgangen. Han imponerte stort sist da han vant på 1.14,4 over 2100 meter etter å ha åpnet 500 og 1000 meter på 1.11. Sprint bør være en klar fordel for hesten. Frode Hamre mener det er en god vinnersjanse, og at hesten kan gå en lav 1.12-tid tid på distansen. Da er det ingen av de hestene han møter her som rører han - en av årets sikreste bankere.

Dagens lås
- Jeg låser V65-5
på nummer 2 U.R Faxe og 7 El Viktor. U.R.Faxe imponerte stort i sin siste start da han gikk 1.27,8. Tapte da bare mot Garli Moe Garlin og Tangen Bjørn som i løpet etter ble nummer 1 og 3 i Kong Olavs Æresløp. Med lignende prestasjon så blir han fryktelig vanskelig å fange. El Viktor har vært en seiersmaskin i år og står med fire seire på fem starter og jakter stolpe i raden. I sin siste start vant han på 1.28,1 etter enkelt å ha spurtet ned konkurrentene.

Dagens objekt:
- 5 Luquito Star blir nok stor favoritt i V65-2, og imponerte sist da han hang seg på Global Rumour i et voldsomt tempo. Møtte veggen litt før mål, og må ha kommet seg etter det løpet om han skal kjempe om seieren. Mitt objekt i løpet er nummer 4 Fam B.R. Hun er usikker, men holder hun seg nedpå så er det en veldig god hest. Sist hoppa startet på Sørlandet var hun også mitt objekt. Feilet da i veldig god fart inn i siste sving, og muligens var det seieren som røyk der. Nest sist vant hun enkelt på 1.16,4. I sin siste start fikk hun noen dårlige rygger underveis, men gikk uansett et bra løp selv om det ikke ble en topplassering.

- Også har en jo 2 Drill Rosa (V65-3) da, som det kan se ut til at det er umulig å få manet inn. Klarer imidlertid ikke helt å gi den opp, konkluderer Rune Upsahl.