Gratis grillmat i hesteringen

Under løpsdagen tirsdag 11.juli serveres det gratis grillmat i hesteringen. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Under løpsdagen tirsdag 11.juli serveres det gratis grillmat i hesteringen. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Under løpsdagen tirsdag 11.juli fyrer Sørlandets Travpark opp grillen og byr på gratis grillmat til alle i hesteringen.

Denne våren har Sørlandets Travpark stått for store arrangementer som Rally Sørland og Anleggsmessa. Samtidig som Travparken har nådd ut til et helt nytt publikum som opplevelsesarena har det også i kortere perioder betydd mindre tilgang på løpsbane og rettstrekke for de aktive.

Tålmodige aktive
- Vi vil takke for tålmodigheten de aktive har vist rundt stengingen av banen i enkelte perioder i forbindelse med disse store arrangementene. Derfor gleder vi oss over å kunne tilby gratis grillmat til alle i hesteringen under løpsdagen tirsdag 11.juli, og håper dette er et tiltak som faller i smak. I restauranten byr vi på buffet til kun 100 kroner, forteller daglig leder Kjetil Olsen.