V65-dragene fra Upsahl

Vår tipsekspert Rune Upsahl har dykket i V65-materien og kommet opp med flere spennende drag til søndagens omgang i Travparken.

Banker:
- 1 El Viktor (V65-3) har imponert i to strake seiersløp, og ser ut til å ha ytterligere rekordforbedring inne. Sporet ble ikke det beste, men det er såpass mange galopplystne hester i dette feltet at jeg ikke ser for meg at Øystein Tjomsland blir sittende fast selv om han skulle bli overflydd fra start. Omgangens beste holdepunkt.

Objekt:
- Feilfritt skal 9 Vestpol Hebe (V65-4/V5-1) vinne et slikt løp. Var veldig god i seiersløpet i V76 på Bjerke nest sist, og galopperte seg vekk som mye betrodd i samme spillform sist. Den lille hoppa er ikke lett å få rundt banen uten galopp, men Åsbjørn Tengsareid har vist at han har et godt tak på henne. Sannsynligvis hesten med størst kapasitet i feltet.

Objekt:
- 4 K.W. Tigerlady (V65-6/V5-3/DD-2) imponerte meg sist etter tredjespor og dødens underveis. Hadde bare Jet Bug foran seg i mål, og da snakker vi hest med V75-klasse. Trener Vemund Madsen Drolsum var veldig fornøyd med hesten sist og kjører nok til start med ambisjoner nok en gang. Litt usikker på hvor hun havner med startraske 3 Chellas Girl på innsiden, K.W. Tigerlady er litt opp og ned fra start. Kan uansett sannsynligvis rekordsenke seg her.

Pausehest:
- 11 Quickwin (V65-5/V5-2/DD-1) gjør sin første start siden september i fjor, nå i regi Øystein Tjomsland. Dette er en hest som har vist fin kapasitet, men som ikke har vært lett å holde i orden. Tjomsland skriver da også på sin hjemmeside at "(..) foreløpig er det mest veterinæren min som har hatt glede av denne." Møter et par gode konkurrenter, og jeg vel se hesten fungere 100 % i løp først, men det skal bli spennende å se om Tjomsland har forbedret også denne første gang ut.