Seiersmaskin i revansjeoppgjør

Jenny Thygesens Tangen Trym jakter søndag sin fjerde strake seier. Foto: Hesteguiden.com.

Jenny Thygesens Tangen Trym jakter søndag sin fjerde strake seier. Foto: Hesteguiden.com.

Forrige løpsdag avviste hjemmehesten Tangen Trym alle angrep fra Jarlsberg-trente Rolf Martin. Søndag er det duket for revansjeoppgjør.

Lars Fredrik Kolle var full av lovord om Jenny Thygesens Tangen Trym både etter varming og etter målgang under forrige løpsdag. Bork Odin-sønnen forsvarte seg mot alle angrep fra sin argeste rival Rolf Martin, og tok årets tredje seier i det fjerde forsøket.

Allerede førstkommende søndag er det duket for revansjeoppgjør, denne gangen i V65-5. Mari Løves Rolf Martin har vunnet sportrekningen og står i spor 4 bak startbilens vinger, mens Tangen Trym starter fra spor 11. Jarlsberg-hesten jakter årets første triumf mens hjemmehesten kan sikre seg sin fjerde strake seier.

Se startlistene til søndagens løp her