Stallansatte får gratis mat

Kai Sundberg har vært pådriver for lørdagens tilbud til de stallansatte. Foto: Hesteguiden.com.

Kai Sundberg har vært pådriver for lørdagens tilbud til de stallansatte. Foto: Hesteguiden.com.

Under V75-kjøringen lørdag kan de stallansatte glede seg over et gratistilbud på matfronten på Sørlandets Travpark.

Styremedlem i Agder Travforbund, Kai Sundberg, har som sjåfør i transportfirmaet «Sørlandshesten» gjestet mange svenske travbaner de siste årene. Der har han plukket opp et tiltak han nå ønsker å overføre til sin egen hjemmebane Sørlandets Travpark.
- På flere svenske baner får de stallansatte utdelt en egen matkupong når de henter nummerskiltet i vekta. Dette kan de fremvise på stallkroa på banen og få et gratis måltid tilbake, forteller Sundberg.

Gratis hamburger
Lørdag går Agder Travforbund, Sørlandshesten og Sørlandets Travpark sammen om en prøveordning som skal gi noe tilbake til de stallansatte under V75-løpsdagen.
- De stallansatte som henter nummerskiltet i vekta får, etter svensk modell, tildelt en kupong for fremvisning på Stallkroa hos oss. Denne dagen får de da èn gratis hamburger for denne kupongen. Vi synes det er viktig å sette pris på en yrkesgruppe innen travet som kanskje ikke får så mye ekstra ellers, understreker daglig leder ved Sørlandets Travpark, Kjetil Olsen.