"Profil Sørlandet" med fokus på stallansatte

Fotograf Atle Lund setter opp intervjusettingen for Ida Beathe Olsen. Foto: Richard Ekhaugen.

Fotograf Atle Lund setter opp intervjusettingen for Ida Beathe Olsen. Foto: Richard Ekhaugen.

Torsdag 23.mars kommer andre program i vårt Facebook-talkshow, "Profil Sørlandet". Denne gangen er de stallansattes kår et av temaene som tas opp.

Førstkommende torsdag kl. 17:30 går neste program av "Profil Sørlandet" live på Travparkens Facebook-side. Vi setter denne gangen fokus på de stallansatte, og i reportasjen får publikum stifte bekjentskap med Ida Beathe Olsen som jobber hos Øystein Tjomsland. Vi får blant annet høre om hvorfor ponnitravet var avgjørende for at 20-åringen fortsatt jobber innen travet, og hvilke drømmer en ung stallansatt går med i magen.

Ukens gjester er fersk travtrener, og inntil nylig stallansatt, Johan Kringeland Eriksen og Espen Edvardsen fra Vinnerbongen, en av Norges aller fremste spilleksperter. Edvardsen vil selvfølgelig by på sine beste spill opp mot lørdagens V75-omgang.

Du kan selvfølgelig når som helst etter kl. 17:30 finne programmet i nyhetsfeeden på vår Facebook-side og se det akkurat når du måtte ønske.