Med los på ny seier?

Grimstad-hesten Haugstad Losen får nok en gang Åsbjørn Tengsareid som makker i sulkyen. Foto: Hesteguiden.com.

Grimstad-hesten Haugstad Losen får nok en gang Åsbjørn Tengsareid som makker i sulkyen. Foto: Hesteguiden.com.

Haugestad Losen imponerte med seier i comebacket på Jarlsberg sist. Søndag jakter han blant annet Mandal-hesten Loke fra tillegg på hjemmebane.

Grimstad-hesten Haugestad Losen, eid av samboerparet Lene Karin Julseth og Kim-André Myhren, rakk å vise fin kapasitet for klassen i enkelte løp som 4-åring. Dessverre måtte Lome Elden-sønnen kaste inn håndkledet midt i sesongen, men viste i årsdebuten på Jarlsberg for to uker siden at kretsen rundt ikke har kastet bort tiden med sitt fine emne. Sammen med Åsbjørn Tengsareid vant Haugestad Losen etter en sterk avslutning.

Søndag står en annen kapabel sørlandshest 20 meter foran når Travparken åpner portene til ny løpsdag. Grethe Cecilie Skaars Loke avgjorde den tunge veien på Klosterskogen sist, og kan bli en lei nøtt å knekke for austegdene. Blir det Aust- eller Vest-Agder i V65-4 på søndag?

Se startlistene til søndagens løp her