Nekter å gi opp kampen

Wayne Brogård og Eirik Høitomt nedkjemper Jet Bug og Frode Hamre på Sørlandets Travpark 29.oktober. Foto: Hesteguiden.com.

Wayne Brogård og Eirik Høitomt nedkjemper Jet Bug og Frode Hamre på Sørlandets Travpark 29.oktober. Foto: Hesteguiden.com.

Kari Anne Knutsens Wayne Brogård jakter årets 15.(!) triumf i Travparken søndag. Kan Birkeland-hesten ta seg forbi El Viktor i kampen om å bli mestseirende hest i 2017 før årets slutt?

Etter en diskvalifikasjon for galopp på Klosterskogen 27.november ble Wayne Brogård sprøytet og fikk en liten løpspause. Uthvilt kropp kan komme godt med når Birkeland-hesten skal gjøre en siste innsats for å ta igjen Øystein Tjomslands El Viktor i kampen om å bli mestseirende travhest i Norge i 2017.

El Viktor står i skrivende stund med 16 triumfer, og starter på Bergen Travpark torsdag 14.desember for å pynte ytterligere på statistikken. Wayne Brogård har 14 førsteplasser på samvittigheten når han tre dager senere starter i V65-2 kl. 19:35 i Travparken søndag.

Statistikken er kruttsterk på hjemmebane i 2017; syv starter har gitt fire seiere, to andreplasser og en fjerdeplass. Kan Kari Anne Knutsens seiersmaskin mobilisere sine siste krefter for å gi El Viktor kamp om den gjeve tittelen?

Se startlistene til søndagens løp i Travparken her