Fartsmonsteret kommer til Sørlandet

Per Oleg Midtfjeld titter på klokka i sin høyrehånd og kan konstatere at fenomenet Ferrari B.R. traver verdensrekord, 1.09,9a/2100 meter på Jarlsberg i mai i år. Foto: Hesteguiden.com.

Per Oleg Midtfjeld titter på klokka i sin høyrehånd og kan konstatere at fenomenet Ferrari B.R. traver verdensrekord, 1.09,9a/2100 meter på Jarlsberg i mai i år. Foto: Hesteguiden.com.

Han har satt verdensrekord og vært på hele trav-Europas lepper i 2017. Lørdag kommer selveste Ferrari B.R. til Sørlandets Travpark!

16 ganger har fire år gamle Ferrari B.R. stått på startstreken i travløp. 13 ganger har han krysset målstreken først. Da han travet ufattelige 1.09,9a/2100 meter på Jarlsberg i mai tidligere i år kom den Per Oleg Midtfjeld-trente hesten på hele trav-Europas lepper. Ifølge nyhetsbyrået NTB anslo en velkjent hestehandler, som ønsket å være anonym, verdien av hingsten til 18 millioner kroner.

Lørdag gjester fartsmonsteret Sørlandets Travpark for første gang i karrieren når han jakter førstepremien på 100 000 kroner i DNTs Høstfinale. En plassering blant de fire første i løpet vil uansett gjøre Ferrari B.R. til millionær.

Se startlistene til lørdagens V75-løp på Sørlandets Travpark her