Spennende Thygesen-debutant

Voje Per vinner V76-løp på Bjerke sammen med Tom Erik Solberg i juni 2015. Søndag debuterer Ullfrigg-sønnen i regi Jenny Thygesen. Foto: Hesteguiden.com.

Voje Per vinner V76-løp på Bjerke sammen med Tom Erik Solberg i juni 2015. Søndag debuterer Ullfrigg-sønnen i regi Jenny Thygesen. Foto: Hesteguiden.com.

Søndag sender hjemmetrener Jenny Thygesen ut en spennende debutant fra stallen. Kapable Voje Per jakter karrierens 10.seier.

I regi oppdretterne i Team Øverdal har storvokste Voje Per vist både fart, og usikkerhet. På 36 starter har den syv år gamle hingsten vunnet ni løp og tjent 249 000 kroner, hvor mye penger som har forsvunnet grunnet galopper skal være usikkert. V76-seier og to andreplasser i V75 kan Ullfrigg-sønnen skilte med før han søndag gjør debut på sin nye hjemmebane.

Det er nemlig Jenny Thygesen og hennes samboer John Arne Degnes som nå står for regien av Voje Per. Prøveløp ble gjennomført på 1.33,5 for to og en halv uke siden, og søndag stiller han til start i V5-finalen.

Se startlistene til søndagens løp her