Facebook live fredag: Tipssending

Rune Upsahl er som vanlig sentral når tipsfokuset settes inn mot våre løpsdager. Foto: Richard Ekhaugen.

Rune Upsahl er som vanlig sentral når tipsfokuset settes inn mot våre løpsdager. Foto: Richard Ekhaugen.

Førstkommende fredag kl. 13:00 blir det tipssending på Facebook live. Seerne kan sende inn sine spørsmål og vurderinger, og chatte med programlederne.

Fredag 6.oktober testes en nyvinning på Sørlandets Travparks Facebook-side. Kl. 13:00 blir det tipssending live på Facebook. Richard Ekhaugen har med seg Travparkens faste tipsekspert Rune Upsahl for å gjennomgå søndagens løp, med fokus både på V65- og V5-omgangen.

Livesendingen gir nye muligheter for kommunikasjon med seerne, og vi ønsker at både tips og spørsmål sendes inn i forkant og under sendingen. Kanskje sitter det en eier eller amatørtrener foran skjermen som kan komme med spennende info også...

Besøk Sørlandets Travparks Facebook-side her