- Har imponert stort

Vår faste tipser Rune Upsahl kommer blant annet med god informasjon på to lokale hester som har blitt behandlet. Foto: Richard Ekhaugen.

Vår faste tipser Rune Upsahl kommer blant annet med god informasjon på to lokale hester som har blitt behandlet. Foto: Richard Ekhaugen.

Rune Upsahl har troen på at søndagens V65-banker kommer til å rade opp seiere utover høsten.

Banker:
- Søndagens banker blir 2 MAGNUMS OTHELLO (V65-2). Han har imponert stort i sine to første starter for Øystein Tjomsland, og med lignende prestasjon av 4-åringen så er det ingen som rører ham i dette løpet. Tror dette er en hest som kommer til å rade opp med seiere utover høsten om han holder seg skadefri.

Objekt:
- I V65-4 kommer dagens objekt ut. 7 WILL TEDDY har gått med ny balanse i de to siste løpene, noe som har slått veldig positivt ut. I starten nest sist måtte Rudolf Roland bare sitte å holde hesten i siste sving, og da han slapp på oppløpet gikk det skikkelig unna. I den siste starten ble det en del posisjonsbytter på oppløpet, men da han fikk fritt frem avsluttet han veldig sterkt til andre bak Wellek.

Behandlet:
- 3 RAPPALMA (V65-5) er blitt behandlet i munnen siden sist start, noe som kan slå veldig positivt ut. 10 SEMPER FI (V65-6) har skuffet stort i de siste startene, og det har tydelig vært noe som ikke har fungert. Nå kommer hesten ut etter å ha blitt behandlet. Han har stått en periode i Rogaland mens denne behandlingen har pågått. Dette er en hest med veldig stor kapasitet, så om en har funnet ut av problemene så er dette en stor obs-hest.

Ny regi:
- 6 BOKLI STJERNEN (V65-4) gjør en veldig spennende debut for Øystein Tjomsland, det er en hest med veldig kapasitet når han fungerer. Siden det er en hissig hest så er han blitt trent mest i rygg. Har gått 1.32 over 2000 meter i trening ifølge Øystein Tjomsland, forteller Upsahl.