- Klart beste hesten

Rune Upsahl lener seg på en lokal banker til søndagens V65-omgang i Travparken. Foto: Richard Ekhaugen.

Rune Upsahl lener seg på en lokal banker til søndagens V65-omgang i Travparken. Foto: Richard Ekhaugen.

- Selv fra det verste sporet tror jeg han er en sikker vinner, sier vår tipsekspert Rune Upsahl om sin V65-banker til søndagens omgang i Travparken.

Omgangens lås:
V65-1: - 7 OUTSTANDING O tapte som storfavoritt i sin siste start. Fikk da en veldig tøff innleding på løpet, og feilet som slagen i siste sving. Slet i tillegg med halsen i det løpet, så en frisk Outstanding O. bør ha en kjempesjanse til å vinne dette løpet. Jeg velger likevel å doblemed 9 OBRIGADO BRAZZ. Han har bra form, og står klar om favoritten roter seg bort.

Omgangens skrik:
V65-2: - 2 SKY GRANDE G.G ble det helt feil for sist på Forus med sjenering fra start og det meste av løpet i tredjespor. Står nå fint til i spor 2, og får nok en fin reise av Høitomt herfra. Har vist at det er bra kapasitet i hesten, så han bør kjempe helt i toppen.

Omgangens banker:
V65-6: - 8 FABIAN B.R. blir min banker. Han er den klart beste hesten i feltet og selv fra det verste sporet så tror jeg han er en sikker vinner. Har vunnet fire av åtte starter i år og de løpene han ikke har vunnet så har han vært ute mot årgangseliten, og ikke gjort seg bort da heller.

Viktig info:
V65-4: Et veldig bra treårsløp hvor jeg vil advare mot to spennende hester. 3 DON ANTON er en toppstammet hest som har vist at han er veldig rask fra start, og som fort sitter i tet i dette løpet. Om Frode Hamre velger å sitte der så kan det fort holde helt inn. Han vant i debuten, og ble nummer tre i sin andre start. Da tapte han kun for to veldig gode hest. Don Anton klarte ikke helt å følge dem til mål, men da ble det også avsluttet styggfort, klokkene viste 1.10,5 siste 500 meter.  8 NU LOVE S.S er en veldig stor hest som nok har trengt litt tid på å få satt seg. Har stått i trening hos Frode Hamre, men er nå tilbake i trening hos deleier Alf Torfinn Skeie. For et par uker siden så jeg at de kjørte hurtig med hesten i banen, og da så han rett og slett lekker ut. Fikk ikke klokket ham, men han fløy noe voldsomt fort den siste biten. Her vil det nok komme mer info frem mot start, så følg med på sendingen på RD til søndag.

Ny regi:
V65-3: - 1 ÅS KVIKKEN
kommer ut i ny regi, så kan være lurt å følge litt ekstra med på denne, selv om det kan se tøft ut å gå helt til topps, påpeker Upsahl.