Seiersmaskin tilbake

Smilene var naturlig nok på plass hos Per Otto Aagre (t.v.) og Geir Vegard Gundersen da Fabian B.R. tok seg av Widding-løpet i snøværet på Bjerke i februar. Foto: Hesteguiden.com.

Smilene var naturlig nok på plass hos Per Otto Aagre (t.v.) og Geir Vegard Gundersen da Fabian B.R. tok seg av Widding-løpet i snøværet på Bjerke i februar. Foto: Hesteguiden.com.

Han slo selveste Ferrari B.R. tidligere i sesongen, men Derby-drømmen brast. Nå er seiersmaskinen tilbake på hjemmebane i V65-6 søndag.

Han kom ubeseiret til møtet med selveste Ferrari B.R. i Johan Widdings minneløp i februar i år, Grimstad-hesten Fabian B.R. Per Otto Aagres øyensten overbeviste stort og henviste den senere verdensrekordsetteren til andreplass.

Norsk Travderby var hele sesongen det store målet for Muscles Yankee-sønnen, men drømmen brast da Fabian B.R. endte på en sjetteplass i sin kvalifisering. Siden har ikke den fire år gamle hingsten vært å se i løpsbanen. Søndag gjør seiersmaskinen, med syv seiere på 11 starter i karrieren, comeback i V65-6 på hjemmebane. Fra spor 8 og med Johan Kringeland Eriksen i sulkyen jakter Fabian B.R. årets femte triumf.

Se startlistene til søndagens løp her