Disse kjemper om Frankrike-tur

Markedssjef Ingvar Ludvigsen er reiseleder for vinnerne av Frankrike-turen i november. Foto: Richard Ekhaugen.

Markedssjef Ingvar Ludvigsen er reiseleder for vinnerne av Frankrike-turen i november. Foto: Richard Ekhaugen.

Under V75-dagen vår lørdag 11.november skal det endelig avgjøres hvem som stikker av med en Frankrike-tur til en verdi av 10 000 kroner.

Fast etter våre V75-omganger og V65-omganger på lørdagskveldene er Aftertrav-arrangementene. I tillegg til livemusikk, quiz, magikershow og mye mer har årets deltagere også kunnet ta del i konkurransen om å vinne en tur til Frankrike til en verdi av 10 000 kroner.

De fem delvinnerne har allerede vunnet middag for to personer i restauranten under V75-lørdagen 11.november. Denne ettermiddagen skal deltagerne gjennom en rekke uhøytidelige konkurranser for å kåre en endelig vinner. Frankrike-turen byr på besøk til det fantastiske treningsanlegget Grosbois, stutteribesøk i Normandie i tillegg til severdigheter i sentrum av Paris.

Disse fem kjemper om Frankrike-turen:
Torbjørn Haanes
Anne Lise Kongevold
Christian Mortensen
Mario Sætre
Beathe Ramsland