Tekno Odin i årsdebut

Tekno Odin jakter sin 69.seier i karrieren på hjemmebane søndag. Foto: Hesteguiden.com.

Tekno Odin jakter sin 69.seier i karrieren på hjemmebane søndag. Foto: Hesteguiden.com.

Årets første løpsdag på Travparken har fått en virkelig stor attraksjon på startstreken; selveste Tekno Odin gjør årsdebut i V65-1!

Under 2016 satte Tekno Odin personlig rekord med fantastiske 16 seiere under èn og samme sesong. Superstjernen satte verdensrekord på Färjestad, ble raskeste norskfødte kaldblodshest gjennom tidende og tjente over 1,8 millioner kroner.

Søndag starter jakten på nye rekorder når Tjomsland-traveren årsdebuterer på hjemmebane i V65-1. Drømmen for kretsen rundt hesten, og hele Trav-Norge, er at den svarte hingsten i løpet av året utraderer Järvsöfaks' verdensrekord på 1.17,9...

Se startlistene til søndagens løp her