- Spennende nettverk

Markedsansvarlig Ingvar Ludvigsen ønsker Per Gunnar Aasen og Bay Auto velkommen med på laget. Foto: Richard Ekhaugen.

Markedsansvarlig Ingvar Ludvigsen ønsker Per Gunnar Aasen og Bay Auto velkommen med på laget. Foto: Richard Ekhaugen.

Fra nyttår trer Bay Auto AS inn som samarbeidspartner med Sørlandets Travpark.
- Travparken tilbyr et spennende nettverk, mener daglig leder Per Gunnar Aasen.

Markedsansvarlig hos Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, jobber kontinuerlig med å utvikle nettverket av samarbeidspartnere. For øyeblikket teller nettverket over 40 bedrifter, og på nyåret kan Ludvigsen glede seg over nok en ny partner på markedssiden.
- Sørlandets Travpark tilbyr et spennende nettverk. Bay Auto tilbyr både privat- og nyttekjøretøy, og i dette nettverket finner vi potensielle kunder innen flere segmenter, påpeker daglig leder Per Gunnar Aasen.

Ford var Europas mest solgte nyttekjøretøymerke i 2016. Med en 17% økning i 2016 fra 2015 i de 20 viktigste europeiske landene, topper Ford salgsstatistikken for andre år på rad.Bay Auto AS holder til i Barstølveien 6 i Sørlandsparken