Samarbeider mot ambisiøse mål

Travparkens Ingvar Ludvigsen og Roger Ribe, daglig leder hos Inventum Sør, forseglet samarbeidsavtalen med et håndtrykk. Foto: Kjetil Olsen.

Travparkens Ingvar Ludvigsen og Roger Ribe, daglig leder hos Inventum Sør, forseglet samarbeidsavtalen med et håndtrykk. Foto: Kjetil Olsen.

Med produkter de fleste firmaer har behov for er Inventum Sør en viktig brikke i samarbeidsnettverket vårt. På nyåret ble en forlengelse av samarbeidsavtalen underskrevet.

Inventum Sør P.M.Danielsen Kontorutstyr A/S er en av Sørlandets ledende leverandører av kontormøbler, kontormaskiner, AV-utstyr og kontorrekvisita til næringsliv og offentlig sektor, med avdelinger i Arendal og Kristiansand.

Da det nye messelokalet i Travparken ble ferdigstilt på tampen av 2016 meldte også behovet for ytterligere konferansebord seg, og Inventum Sør leverte både på pris og service. I forrige uke ble samarbeidsavtalen forlenget.
- Vi opplever sterk vekst og fremgang og vil forsterke vår ambisjon om å tilfredsstille kundenes behov med høy kompetanse og kvalitet og topp service. Med dette som hovedmål vil vi bli den ledende leverandør av kontorutstyr på Sørlandet. Samarbeidet med Sørlandets Travpark er en viktig brikke i jobben mot å nå dette målet, forteller daglig leder Roger Ribe.

Besøk Inventum Sørs hjemmeside her