Søsterduell på "Guttas kveld"

Annika T. Espedal fra tiden som ponnikusk. Foto: Hesteguiden.com.

Annika T. Espedal fra tiden som ponnikusk. Foto: Hesteguiden.com.

Mens den mannlige delen av publikum sørger for god stemning i restauranten på "Guttas kveld", utkjemper to søstre en duell i løpsbanen i ungdomsløpet på lørdag.

17 år gamle Annika T. Espedal fra Siljan kjører blott sitt tredje totoløp i karrieren når hun lørdag svinger seg opp i sulkyen bak Riverside Touchman. Som ponnikusk er 1999-modellen desto mer rutinert med 95 starter og 11 triumfer på samvittigheten.

I Agder Travforbunds ungdomsløp utfordres hun av storesøster Trine-Alice T. Espedal som kusker Tequila D. 23-åringen er naturlig nok langt mer rutinert enn lillesøster med 367 starter og 14 seiere under vesten. Trine-Alice har jobbet som stallansatt i en årrekke, og har også fullført trenerskolen.

Kan en av søstrene entre podiet i restauranten som vinnere lørdag og høste jubel fra deltagerne på "Guttas kveld"?

Se startlistene til lørdagens løp her