Dacke tilbake

Dacke Håleryd etter seieren i Sølvhesten i 2012. Fv. kusk Tom Erik Solberg, oppasser Gry Vigids Bachmann og eier Alf Torfinn Skeie. Foto: Hesteguiden.com.

Dacke Håleryd etter seieren i Sølvhesten i 2012. Fv. kusk Tom Erik Solberg, oppasser Gry Vigids Bachmann og eier Alf Torfinn Skeie. Foto: Hesteguiden.com.

Alf Torfinn Skeies millionær og storløpsvinner Dacke Håleryd blir endelig å se på sin gamle hjemmebane igjen. Søndag jakter han seieren i V65-5.

Ni år gamle Dacke Håleryd har gjennom store deler karrieren vært forfulgt av uhell og skader, men Goetmals Wood-sønnens kapasitet har ingen kunnet betvile. 20 seiere og over 1,4 millioner kroner har hingsten til Alf Torfinn Skeie fra Eiken sprunget inn så langt i en karriere som har bragt med seg blant annet fire seiere i Frankrike, triumf i Sølvhesten samt flere V75-løp.

Etter noen mindre vellykkede opptredener i Sverige tidligere i år er Dacke Håleryd nå tilbake på Sørlandet, nå i regi Arild Berås. I første starten tilbake i Norge gikk hingsten uplassert i et V75-løp på Forus, søndag gjør Skeie-hesten sin første start på Sørlandets Travpark siden 19. januar 2014.

Se startlistene til søndagens løp her