Tilgjengelig også i lufta

Slik ser dobbeltsiden om Sørlandets Travpark i juli-utgaven Scan Magazine ut.

Slik ser dobbeltsiden om Sørlandets Travpark i juli-utgaven Scan Magazine ut.

Nå kan du kose deg med lesestoff om Sørlandets Travpark også når du er ute og flyr. I juli-utgaven av Scan Magazine er Travparkens satsning på messer og konferanser viet en dobbeltside.

Scan Magazine er en av Nordens mest kjente inflight-magasiner, med både business- og feriereisende som lesere. Magasinet ligger på utvalgte flyplasser med SAS Business Lounges, som f.eks. Oslo Gardermoen, Stockholm, København og London Heathrow, og er tilgjengelig for reisende til norske flyplasser som blant annet Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand.

Slik ser forsiden av juli-utgaven av Scan Magazine ut.

Slik ser forsiden av juli-utgaven av Scan Magazine ut.

Under temaet "Opplev Sørlandet" i juli-utgaven er Sørlandets Travpark viet en dobbeltside med fokus på all aktivitet Travparken tilbyr utenom ordinære løpsdager, med et spesielt fokus på messer og konferanser.

Hele artikkelen kan du lese her