Hedrer sin læremester?

Geir Mikkelsen jakter seier i Kristen T. Gundersens æresløp med Sejr Gammelsbæk lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

Geir Mikkelsen jakter seier i Kristen T. Gundersens æresløp med Sejr Gammelsbæk lørdag. Foto: Hesteguiden.com.

I fjor endte forsøket på å hedre sin gamle læremester Kristen T. Gundersen i knall og fall for Geir Mikkelsen. I år forsøker han på nytt sammen med Sejr Gammelsbæk.

2015-utgaven av Kristen T. Gundersens æresløp ble mer dramatisk før enn under løpet. Sejr Gammelsbæk kvittet seg med kusk Geir Mikkelsen og raste rundt Travparken med tom sulky før han ble fanget inn, og deretter strøket fra løpet. Viking Va Bene vant på senere på sterke 1.11,6a/1609 meter.

I år jakter den utflyttede sørlendingen revansje sammen med egentrente Sejr Gammelsbæk. En seier i 100 000-kronersløpet vil bety mye mer enn bare den økonomiske belønningen for Mikkelsen, som i mange år hadde trenernestor Gundersen som sin læremester.

Se startlistene her