Det nærmer seg V75

Slik så det ut da Viking Va Bene og Geir Vegard Gundersen tok hjem Kristen T. Gundersens Æresløp i fjor. Foto: Hesteguiden.com.

Slik så det ut da Viking Va Bene og Geir Vegard Gundersen tok hjem Kristen T. Gundersens Æresløp i fjor. Foto: Hesteguiden.com.

Viking Va Bene sikret seg 100 000 kroner i Kristen T. Gundersens Æresløp i 2015. Hvem hedrer den legendariske sørlandstreneren i år?

I fjor innfridde Viking Va Bene favorittskapet i Kristen T. Gundersens Æresløp og sprintet hjem 100 000 kroner på 1.11,6a/1609 meter. Mandag er det innmelding til vår V75-omgang 27.august, og vi får svaret på hvem som jakter store penger i storløpet i år. Kanskje får vi også se en ytterligere senking av banerekorden på 1.11,3?

I noen av divisjonsløpene er det siste sjanse til å sikre seg en finalebillett til V75-omgangen under Klasseløpshelgen på Bjerke, både Kaldblodscupen og Hoppedivisjonen for varmblods kjører siste kval denne lørdagen.

Innmelding til V75 er mandag 22. august kl. 08:00-08:30.

Se proposisjonene i Løpsdagskalenderen.