Sørlandsungdommen ypper seg

Lørdag fikk Caroline Roland oppleve NM-triumf som oppasser til Tekno Odin. Søndag er Eiken-jenta en av syv sørlandsungdommer som kusker i V65-2. Foto: Hesteguiden.om.

Lørdag fikk Caroline Roland oppleve NM-triumf som oppasser til Tekno Odin. Søndag er Eiken-jenta en av syv sørlandsungdommer som kusker i V65-2. Foto: Hesteguiden.om.

Agder Travforbunds ungdomsløp har samlet 14 husker født 1992 eller senere. Halvparten av disse er sørlandsungdommer.

V65-2 er skrevet ut for ungdomskusker født 1992 eller senere. Svært gledelig er det at ungdomstrenden vi har sett på Sørlandet den siste tiden ser ut til å fortsette; blant 14 starterklærte kusker har nemlig halvparten tilknytning til Sørlandets Travpark.

Maren Sødal, Per Vetle Kals, Helene G. Forberg, Johan Kringeland Eriksen, Caroline Roland, Kristine Sørensen og Martine Finsand tar alle opp kampen med navngjetne tilreisende som blant annet Magnus Teien Gundersen, Adrian Solberg Akselsen og Lars Fredrik Kolle.

Se startlistene her