Ledige plasser i ungdomsstallen

Edson Boko (bildet) er en av hestene som i dag har plass på ungdomsstallen på Sørlandets Travpark. Foto: Hesteguiden.com.

Edson Boko (bildet) er en av hestene som i dag har plass på ungdomsstallen på Sørlandets Travpark. Foto: Hesteguiden.com.

Det er nå ledige plasser i ungdomsstallen på Sørlandets Travpark. Søknadsfrist for stallplass er fredag 5.august.

Ungdomsstallen, beliggende perfekt rett ved treningsløypene på Sørlandets Travpark, har i flere år vært drevet i regi Agder Travforbund. Fra og med 1.august overtar Sørlandets Travpark AS driften av stallen, som et ledd i nysatsningen Sørlandets Rekrutteringssenter. Mer info om dette vil komme.

Det er for tiden ledige stallplasser i ungdomsstallen, og en søknadsrunde med frist fredag 5.august er nå i gang. Stallplassene er gunstig priset, og man får god oppfølging fra ungdomsstallens egen stallmester.

Søknad om stallplass og evt. spørsmål rettes til:
kjetil.olsen@rikstoto.no

Søknadsfrist fredag 5.august.