Livesendinger på Facebook

Denne helgen blir det livesendinger fra Sørlandets Travpark på Facebook både fredag og lørdag. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Denne helgen blir det livesendinger fra Sørlandets Travpark på Facebook både fredag og lørdag. Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Spennende gjester, skråblikk på arrangementet og tipsekspert fra øverste hylle. Denne helgen byr Sørlandets Travpark på egne livesendinger på Facebook.

Ønsker du en humørfylt og kanskje innbringende innledning på Sommertravet 2016 kan Sørlandets Travparks livesendinger på Facebook denne helgen være noe for deg. Fra vårt utestudio på publikumsplass vil vi før løpene starter både fredag og lørdag by seerne på en nyskapende innfallsvinkel til våre arrangement.

Begge dager vil Travparkens Ingvar Ludvigsen og Richard Ekhaugen ha med seg tipsekspert Espen Edvardsen i studio. RD-profilen er blant landets mest påleste, og vil by på sine vurderinger av fredagens V65-omgang og lørdagens V75-løp med Gulljackpot. Fredag stiller også det legendariske bandet Stage Dolls live i studio i en pause i lydprøvene. Torstein Flakne & co står på utescenen fredag kveld, og byr i livesendingen på smakebiter av hva publikum kan forvente seg.

Lørdag dukker Ove Kenneth Karlsen opp i studio for å snakke om Ulsrud Teas jakt på en ny tittel i Hoppe-NM, mens Øystein Tjomsland gir oss siste info før Tekno Odin skal i ilden i Norgesmesterskapet for kaldblods. Hjemmeekvipasjen jakter sin fjerde strake NM-tittel på hjemmebane, en bragd kun Vintilla har maktet med tidligere.

De endelige starttidspunktene for sendingene vil bli annonsert på Sørlandets Travparks Facebook-side, men cirkatidene vil være kl. 15.00 fredag og kl. 12.00 lørdag.