Lokale 3-årstalenter i kamp

Grimstad-eide Reime Stjerna er blant de lokale 3-årstalentene som jakter seieren i DNTs Unghestserie på hjemmebane søndag. Foto: Hesteguiden.com.

Grimstad-eide Reime Stjerna er blant de lokale 3-årstalentene som jakter seieren i DNTs Unghestserie på hjemmebane søndag. Foto: Hesteguiden.com.

Tre svært lovende lokale 3-åringer møtes til kappestrid på Sørlandets Travpark søndag. Det blir Aust- mot Vest-Agder i kampen om 24 000 kroner i førstepremie.

Søndagens innledende V65-løp er blitt et svært severdig oppgjør, spesielt sett med lokale øyne. Tre svært talentfulle unghester setter hverandre stevne i kampen om penger, premier og prestisje.

Fra Aust-Agder sender Kjell Løvdal Voje Faks-sønnen Wellek til start. Vallaken vant sin debut og har fulgt opp med både andre- og tredjeplass. Sist satte Wellek ny rekord med 1.31,6a/2100 meter med galopp på Jarlsberg. Fra samme fylke setter Grimstad-hesten Reime Stjerna kursen mot Travparken. Hoppa var treer bak Bokli Teddy og Alve Frøkna på Klosterskogen i april, men galopper har gjort sitt til at vi ennå ikke har fått se hva som bor i den talentfulle hoppa til Stein Larsen. Legger hun igjen galoppskoene på Frivoll søndag?

Øystein Tjomslands Berglund Svarta galopperte i kampens hete i sitt debutløp, men viste allerede i prøveløpet at det ikke er noe i veien med farten hos Bork Odin-datteren. 1.31,9/2160 meter borger for at utfordrerne må springe fort for å hente 20 meters tillegg på en Berglund Svarta i feilfri utgave.

Se startlistene til søndagens løp her