Travskole-jenter med seiersappetitt

Cecilia Linn Vatnedalen Andersen i seiersdefilering sammen med Smedens Betty Boop etter seier i ponniløpet på Forus lørdag. Mobilfoto: Richard Ekhaugen.

Cecilia Linn Vatnedalen Andersen i seiersdefilering sammen med Smedens Betty Boop etter seier i ponniløpet på Forus lørdag. Mobilfoto: Richard Ekhaugen.

Denne helgen glemmer ikke Thea Tjomsland og Cecilia Linn Vatnedalen Andersen med det første. De tidligere Travskole-elevene tok sine første seiere etter at lisensen var i boks!

Påmeldingene til sommerleir og høstens kurs strømmer hele tiden inn til Travskolen her på Sørlandets Travpark. Derfor er det ekstra gledelig å se at våre tidligere elever får bruk for denne kunnskapen i løpsbanen.

Denne helgen tok to av dem sine første seiere i sulkysetet etter at lisensen var i boks. Lørdag vant Høvåg-jenta Cecilia Linn Vatnedalen Andersen ponniløp på Forus sammen med Smedens Betty Boop på 2.34,1a/1090 meter. Dette var også 8-åringens første løp som lisensiert kusk.

Søndag viste 10 år gamle Thea Tjomsland at eplet ikke faller så langt fra stammen; datteren til Øystein Tjomsland styrte Casanova inn til seier i ponniløpet på hjemmebane på 2.51,7/1200 meter med galopp, og tok også hun sin første seier i registrert løp.

Ønsker du å delta på sommerleir eller noen av høstens kurs på Travskolen? Ta kontakt med travskoleansvarlig Linn Eli Skarberg Svendsen på 922 46 209 eller linn.svendsen@rikstoto.no.