Store ambisjoner for Anleggsmessa

Markedssjef ved Sørlandets Travpark, visittkortsamleren Ingvar Ludvigsen, er godt i gang med planleggingen av Anleggsmessa 2017. Foto: Richard Ekhaugen.

Markedssjef ved Sørlandets Travpark, visittkortsamleren Ingvar Ludvigsen, er godt i gang med planleggingen av Anleggsmessa 2017. Foto: Richard Ekhaugen.

Nesten dobbelt så mange stander og et stort bandnavn. Markedssjef Ingvar Ludvigsen har lagt lista høyt for Anleggsmessa 2017 på Sørlandets Travpark.

I 2014 arrangerte Sørlandets Travpark sin første anleggsmesse med 30 utstillere på plass. I 2017 er Travparken nok en gang arrangør når store og små bedrifter fra anleggsbransjen samles for å vise siste nytt på markedet. Fredag var markedssjef Ingvar Ludvigsen på plass på Anleggsmessa i Stavanger, for å hente inspirasjon og samle visittkort.
- Det er alltid interessant å se hvordan andre arrangører gjennomfører slike store messer, samtidig er det nyttig for meg å komme i dialog med mange av utstillerne på området, forteller Ludvigsen og viser frem samlingen på nærmere 50 visittkort som ble med hjem til Sørlandet.

Noe av resultatet fra markedssjefens tur til Stavanger i helgen. Foto: Richard Ekhaugen

Noe av resultatet fra markedssjefens tur til Stavanger i helgen. Foto: Richard Ekhaugen

Over 50 utstillere
16.-17.juni 2017 håper han å ha på plass over 50 stander og utstillere når Anleggsmessa igjen finner sted i Travparken.
- Vi hadde 30 utstillere i 2014, neste år øker vi kapasiteten til over 50 stander. På dagtid blir det masse aktiviteter for barnefamiliene, mens vi på kvelden byr på et stort bandnavn og festligheter for et voksent publikum, frister markedssjefen som på turen også fikk med seg et møte med ledelsen i den fremgangsrike hockeyklubben Stavanger Oilers.
- Markedssjefen i Oilers, Børge Moi Nilsen, tok seg tid til et møte for å fortelle om deres markedsarbeid. Håpet var å bli inspirert samt ta med seg nyttige tips om hvordan klubben har jobbet frem en slik suksess. Det kan jeg trygt si var vellykket, forteller Ingvar Ludvigsen.

Påmeldingen til Anleggsmessa 2017 starter førstkommende onsdag, 1.juni.
Mail: ingvar.ludvigsen@rikstoto.no
Telefon: 90 62 36 31